Classically Ours

The inspiration for this classic 1960's weatherboard home was to expand the living space and utilise the outdoors.

The need was to create this space with good flow and ambience in which to relax.

A trampoline for the daughter was on the artificial lawn and has since been reclaimed for a swing seat and play area.

Read More

Hawaiian Landscape

Brief: We 'Love' Hawaii was the call when designing this roadside landscape. Challenged with a significant fall we needed to retain, landscape and create space in which to sit, relax and enjoy.

The use of large boulders is always a winner when incorporated as an integral part of a natural landscape.

Read More

Country Inspiration

This rural property in Okura was just waiting to be landscaped. With a blank canvas the client understood that landscaping was not just about putting in some plants and lawn.

With the benefits of a comprehensive concept plan all their needs were met and more.

Read More

Tropical delight on the shore

The brief on this Mairangi Bay property in simple terms was “I want to be in Fiji without leaving my backyard”. With this in mind and an openess for creativity we went about our task with a passion.

The interest and challenge was the movement and placement of 40 tonne of boulders. In the middle of winter and limited space this was not for the faint hearted.

Read More

Taste of The Mediterranean

The main brief of this landscape was to successfully incorporate a European style courtyard interlinking the main house with the newly constructed studio and gym.

The colour tones of the paving enhances the contrast required to highlight the form and tones of the planting.

Read More

Little Height

This project was located in Birkenhead, Auckland. The brief was to help create an outdoor room that would make year-round entertaining a reality. It needed to be simple yet significant in it's design.

The architect on this project was William Taylor from Taylored Studio. Peter Fry Landscapes undertook the paving for this project.

Read More

Mega Makeover

This is a landscape that was fully dated and tired. The site access was difficult and some serious changes needed to be made.

We endeavored to work with the existing block walls, recycled the Scoria rock and in general wanted to create a landscape with a distinctly modern New Zealand flavour that felt relaxed and natural.

Read More